Подальше існування команди
Модераторы: Таньчик, Stas Older
Подальше існування команди
Шановний Helen
Я, гравець команди "Танкодром".
Наша команда закрила всi лабораторiї i на пiдходi закриття досягнень.
З цього виходить, що подальшого розвитку для нашої команди вже не буде.
У зв'язку з цим, прошу Вас розглянути можливiсть продовжити команднi досягнення i командну лабораторiю.
Дуже не хотiлося б, щоб дружнi та зiгранi команди розпадалися i починали все спочатку.
Буду вдячна також, почути думки та пропозицiї iнших гравцiв.
З повагою.
Я, гравець команди "Танкодром".
Наша команда закрила всi лабораторiї i на пiдходi закриття досягнень.
З цього виходить, що подальшого розвитку для нашої команди вже не буде.
У зв'язку з цим, прошу Вас розглянути можливiсть продовжити команднi досягнення i командну лабораторiю.
Дуже не хотiлося б, щоб дружнi та зiгранi команди розпадалися i починали все спочатку.
Буду вдячна також, почути думки та пропозицiї iнших гравцiв.
З повагою.
-
Silver Hewk
Re: Подальше існування команди
Цілком підтримую пропозицію.
Вітаю вісіх небайдужих до подальшого проходження нашої гри
Підтримую та хочу ще просити добавити снасті на 75т та 100т у подальші заслуги, так як ми розвиваємось і маємо бажання ловити рибку покрупнішу. Ще велике прохання поновити у сейфі снасті на 125т, так як дууууже дорого їх ремонтувати. Якщо буде така можливість, то не збільшуйте кількість чешуйок, бо їх збирати дуже важко. З повагою - ваша РУСАЛКА
)
Уважаемый, Helen!
Обращаюсь с просьбой продлить заслуги и командную лабораторию. Команда сплоченная, сыгранная, дружная.....
Большинство с первых дней ее создания. Прокаченная наживкой. Не хочется все ярмо тащить сначала: штат, прокачка и так далее.
Мы понимаем, что тяжелое время и учитываем Вашу занятость, но и очень просим отнестись с пониманием к нам. Спасибо. Я думаю, что другие команды нас поддержат.
Обращаюсь с просьбой продлить заслуги и командную лабораторию. Команда сплоченная, сыгранная, дружная.....
Большинство с первых дней ее создания. Прокаченная наживкой. Не хочется все ярмо тащить сначала: штат, прокачка и так далее.
Мы понимаем, что тяжелое время и учитываем Вашу занятость, но и очень просим отнестись с пониманием к нам. Спасибо. Я думаю, что другие команды нас поддержат.
Доброго вечора, та бажаю здоров'я.
Повністю підтримую Кепа та гравців команди.
Прошу прислухатись до наших побажань якщо є така змога
Дякую Велике
Повністю підтримую Кепа та гравців команди.
Прошу прислухатись до наших побажань якщо є така змога
Дякую Велике
Доброго вечора Шановний Helen. Внесу і я свою пропозицію .Пропоную щоб команди нерозбігались зробити так щоб можна було викупляти заслуги так як і місії . Дійшли наприклад в заслугах до рейтингу 70000 тисяч і можна було їх викупити щоб розпочати збирати заслуги спочатку .Але щоб бали в команді залишались на місці . Будем дуже вдячні Вам З повагою до Вас та гри talyka.g ( а в грі всі звуть Тюлька)
Я, як гравець команди "Танкодром", хочу висловити свою підтримку стосовно продовження існування командних досягнень і лабораторії ,. Наша команда є дружною та згуртованою, і ми не хочемо, щоб наші зусилля й досягнення пішли на марне.
З повагою
S_K_I_F
З повагою
S_K_I_F
Доброго времени! Полностью Поддерживаю предложение по продлению заслуг и ком лаб.
С Уважением, Анюта.
С Уважением, Анюта.
Наша команда ще досить молода, проте дивлячись в майбутне дійсно не хотілось би втрачати, ні власне команду, ні тим більше гравців...Всіма руками за продовження чи як запропонувала наша Тюлечка купувати можливість пройти все заново, коротше за будь який кіпіш, аби не зупинятись на досягнутому!!!
Доброго дня, пидтримую колектив на 100%))