Подальше існування команди

Общение игроков по общим вопросам

Модераторы: Таньчик, Stas Older

BlueShark

Подальше існування команди

Сообщение BlueShark »

Шановний Helen

Я, гравець команди "Танкодром".
Наша команда закрила всi лабораторiї i на пiдходi закриття досягнень.
З цього виходить, що подальшого розвитку для нашої команди вже не буде.

У зв'язку з цим, прошу Вас розглянути можливiсть продовжити команднi досягнення i командну лабораторiю.
Дуже не хотiлося б, щоб дружнi та зiгранi команди розпадалися i починали все спочатку.

Буду вдячна також, почути думки та пропозицiї iнших гравцiв.

З повагою.
Silver Hewk

Re: Подальше існування команди

Сообщение Silver Hewk »

Цілком підтримую пропозицію.
РУСАЛКА

Сообщение РУСАЛКА »

Вітаю вісіх небайдужих до подальшого проходження нашої гри :) Підтримую та хочу ще просити добавити снасті на 75т та 100т у подальші заслуги, так як ми розвиваємось і маємо бажання ловити рибку покрупнішу. Ще велике прохання поновити у сейфі снасті на 125т, так як дууууже дорого їх ремонтувати. Якщо буде така можливість, то не збільшуйте кількість чешуйок, бо їх збирати дуже важко. З повагою - ваша РУСАЛКА :))
Таньчик

Сообщение Таньчик »

Уважаемый, Helen!
Обращаюсь с просьбой продлить заслуги и командную лабораторию. Команда сплоченная, сыгранная, дружная.....
Большинство с первых дней ее создания. Прокаченная наживкой. Не хочется все ярмо тащить сначала: штат, прокачка и так далее.
Мы понимаем, что тяжелое время и учитываем Вашу занятость, но и очень просим отнестись с пониманием к нам. Спасибо. Я думаю, что другие команды нас поддержат.
ТАК ВОТ

Сообщение ТАК ВОТ »

Доброго вечора, та бажаю здоров'я.

Повністю підтримую Кепа та гравців команди.
Прошу прислухатись до наших побажань якщо є така змога

Дякую Велике
talyka.g

Сообщение talyka.g »

Доброго вечора Шановний Helen. Внесу і я свою пропозицію .Пропоную щоб команди нерозбігались зробити так щоб можна було викупляти заслуги так як і місії . Дійшли наприклад в заслугах до рейтингу 70000 тисяч і можна було їх викупити щоб розпочати збирати заслуги спочатку .Але щоб бали в команді залишались на місці . Будем дуже вдячні Вам З повагою до Вас та гри talyka.g ( а в грі всі звуть Тюлька)
S_K_I_F

Сообщение S_K_I_F »

Я, як гравець команди "Танкодром", хочу висловити свою підтримку стосовно продовження існування командних досягнень і лабораторії ,. Наша команда є дружною та згуртованою, і ми не хочемо, щоб наші зусилля й досягнення пішли на марне.

З повагою

S_K_I_F 8-)
Anyta87

Сообщение Anyta87 »

Доброго времени! Полностью Поддерживаю предложение по продлению заслуг и ком лаб.

С Уважением, Анюта.
vetaly777

Сообщение vetaly777 »

Наша команда ще досить молода, проте дивлячись в майбутне дійсно не хотілось би втрачати, ні власне команду, ні тим більше гравців...Всіма руками за продовження чи як запропонувала наша Тюлечка купувати можливість пройти все заново, коротше за будь який кіпіш, аби не зупинятись на досягнутому!!!
Turok25

Сообщение Turok25 »

Доброго дня, пидтримую колектив на 100%))
Ответить