Всебічно згоден з з Наталочкой, в нашому випадку це точно свіжа думка)))talyka.g писал(а): ↑Пт дек 22, 2023 4:41 pm Доброго вечора Шановний Helen На носі вже Різдво наше хотілося щоб запустили акцію до Нового року та Різдва до 25 грудня . Ми ж тепер Різдво святкуєм 25 грудня .Ну в акції залиште все що було в попередній ну там садки вудки на 4т пасхалки подарунки номінації. В номинаціях хотілось би ще добавити парочку напишу на руському Подхалим года Тихоня года ну може Ви щось самі ще придумаєте. Потрібно вносити щось новеньке .Всім буде набагато цікавіше грати.І ще хотілось якщо можна добавити рядок в інформацію гравця і внести туда рік число і місяць гравця .І щоб гравці змогли поставити туди свої день народження . Ну а коли в гравця буде день народження хотілось щоб в світовому чаті він світився другим кольором , ми будемо бачити і дарувати подарунки гравцю .Ну і адміністрація гри може від себе подарувати якій подаруночок в цей день
. .
Пожелания к НГ ивенту
Модераторы: Таньчик, Stas Older
Re: Пожелания к НГ ивенту
Теж підтримую пропозицію talyka.g , крім подхалим и тихоня, не розумію для кого це? і за що нагороджувати?) Доречно було б запустити новорічну акцію до Різдва 25-го грудня, це було б чудово.
-
инквизитор
а треба БЕЗ нагород. просто "звання" бажано з позначкою в чаті. просто щоб всі бачили та знали, звикли всі за "нагороду"....
Якщо робити, то щось корисне й цікаве для гравців. Так я бачу.
Ну так вносьте свої пропозиції . Ато всі сидять мовчки а хочуть чогось новенького.Я наприклад підтримую інквізитора щоб позначати Подхалима і Тихоню якимись значками. Іще б добавила Зануда чата
Добавляйте) А я хочу, щоб цікаво грати було.
Вношу пропозицію, що треба починати вносити пропозиції для акцій не за день-два, а хоча б за місяць до акції, тоді розробник зможе її виконати.
Зараз мабуть всіх все влаштовує, пропозицій зовсім на протязі року немає.