Доброго ранку
Хоча вже не дуже
В мене питання до Пана Розробника
"Навіщо ламати те що працює?"
Це з приводу зміни екрана "Налаштування гри".
Особисто мені треба було декілька хвилин щоб найти і поставвити "В дпускати", особисто мені дуже не зручно.
Кольорові і графічні рішення, теж на смак кожного.
Я розумію шо це Ваша гра
Вибачте, коли шось не так
Дякую за зміну "Макухи" на "Жмих" та ДУЖЕ дякую за зміни в Топ завданнях, щє б з особистими завланнями ладу б навели, хоча б зробили щоб можна паралельно виконувати декілька (кращє всі) чи перемикати бе скидання прогресу. А для завдання "В мережі" можна зробити автоматичне вмикання, бо часто сітки знімаються автоматично з ранку ( при вході в гру) і це не рахується бо завдання не взяте
Щє раз дякую за увагу і вибачте за турботу
Зміни в екрані Налаштування гри
Модераторы: Таньчик, Stas Older
-
Beardy Southern
Re: Зміни в екрані Налаштування гри
Треба просто час комусь більше, а комусь менше щоб звикнути , налаштування дозволяють достатньо виставити все так як буде зручно, хоч по новому хоч по старому)
- Вложения
-
- В тому й справа що на смак кожного, й доречі наче з того що мінялось, є при цьому можливість поставити як було, як звик, тому честно кажучи не зрозуміло для чого все це було написано
- screenshot_303_optimized.jpg (110.23 КБ) 123 просмотра
-
- ось
- screenshot_302_optimized.jpg (96.76 КБ) 123 просмотра
-
- Раніше було все у одному меню, все нове може зайняти час щоб звикнути, все стало більш компактним, не знаю але ніяких проблем не відчув взагалі, навпаки зручніше стало , одразу за секунди а не хвилини все знайшов
- screenshot_301_optimized.jpg (112.39 КБ) 123 просмотра
Сашко
Игра развивается и на старом окне уже нет места для новых настроек. А они будут еще добавляться. И вообще, в современных играх настройки так и разбиты по категориям. В одну кучу никто не сваливает
Доброго дня.
Я Вас почув.
Це повністю Ваше право, робити гру так як Ви її бачите.
Людина, а тим паче Гравець, може звикнути до усього завгодно.
Буду звикати
Бажаю здоров`я.