Умова запуску у експедиції
Модераторы: Таньчик, Stas Older
Re: Умова запуску у експедиції
Експедиція в цілому чудова задумка і надзвичайно азартна, але ну реально перебори, 34 завдання увійти в 1-3 турніра на Міністерці... я в черговий раз вибачаюсь но який турнір там мона взагалі виграть..., потрібно передивляця ряд умов і завдань як на мене!!!
Доброго ранку та Бажаю здоров'я
Велике дякую Розробнику, що почули мої(хотів написати наші, але не знаю всі почули чи ні) скарги стосовно умов запуску Експедиціі.
Миру та Гарної гри ВСІМ
Велике дякую Розробнику, що почули мої(хотів написати наші, але не знаю всі почули чи ні) скарги стосовно умов запуску Експедиціі.
Миру та Гарної гри ВСІМ
Доброго дня.
Все ж таки не всіх гравців прохання були почути.
В Вимогах к 25 Експедиціі таки залишили "ловити" голуба
Все ж таки прийдеться перекваліффікуватись в мисливця, а це дуже погано.
Дякую шо чуєте нас.
Все ж таки не всіх гравців прохання були почути.
В Вимогах к 25 Експедиціі таки залишили "ловити" голуба
Все ж таки прийдеться перекваліффікуватись в мисливця, а це дуже погано.
Дякую шо чуєте нас.
Поміняли, трохи треба потерпіти до обнови на День рибака
І ще добавлю до експедиції Чи можна зменшити в 56 завданні достіг *Сетевой магнат * хоч до 3(третього) ступеню
Уважаемий Хелен, если тоже возможно сделать в екпедиции 52 задание Владелец хоть до 3 уровня, ну за месяц токо 2 раза стал из 10 и ставки там ого го, ет пол года надо, если можно, Дякую)
Доброго дня Шановний Helen .Шкода що незамінили в 56 завданні Сетевой магнат до 3 (третього ) ступеня
Уаажаемий Хелен, посодействуйте пжл в експедиции 59 тое задание, последняя капля 5 уровня, ет 7 раз открить марик, а ет щас 200 лямов 1 открить, итого надо 1,4 миллиарда кредов, ет слишком много и очень долго( если можно пересмотрите пжл, за спрос не бьют, ви много раз уже шли навстречу нам, если возможно сделайте хоть 3 уровня, Дякую.