Опитування про пікнік
Модераторы: Таньчик, Stas Older
- Stas Older
Re: Опитування про пікнік
А моя думка після всього вилитого дьогтю за Пікнік прибрати його зовсім з гри
Бо деякі ніяк не наїдяться
Бо деякі ніяк не наїдяться
Простіше прибрати чим переробляти. Як казав класик "Нема людини нема проблеми". На один обов'язок менше, даже 2(спринт прибрали) ))))
В неділю пікнік кращє, в субботу можна відпочити до 17.00 та і в неділю теж прийти пізніше, легкий пікнік за 3-4 години робиться а важкий робити нема чого
-
Beardy Southern
Ну прибирати завжди простіше, тому ні) Щодо змінити день, не принципово то й не за й не проти, в мене просто так, якщо вихідний від праці то й від рибалки теж
Але з розумінням ставлюсь до інших, та й як казали вже , і я згоден в грі дуже багато активності, за що дякую, все не встигнути навіть якщо в добі було би більше 24 годин) Тому просто для себе треба вибрати чим займатись, хтось чисто за рекордами я бачу женеться й їм наче все добре, тобто й я так само захожу в гру й є якийсь план на день, якщо це день пікніка й вирішив що буду ловити то пікнік так пікнік, а інше потім. Прибрати не додати, мабуть й можно було би ще якось корегувати його але знову ж таки якось колективно вирішити. Головне думаю нічого не видаляти а краще думати й подавати ідеї нові щось новеньке
А ще головніше дійсно не парити собі голову в повсякденному цього вистачає , а просто отримуйте задоволення від того що вже є , всім добра 
Сашко