Акция 'День знаний 2025'

Анонсы, текущие и прошедшие события.

Модераторы: Таньчик, Stas Older

Танюшка123

Re: Акция 'День знаний 2025'

Сообщение Танюшка123 »

Большое спасибо за столько приятностей в игре,за такую бомбическую акцию.Только вот одна просьба,Уважаемый Хелен,ну никак не вылавливается Бычок сентябрьский нужного веса.И с весом 53-55гр проблема.Сразу скажу опыта в ловле хватает с 2016г играю. Пожалуйста,если не трудно расширить немножко диапазон веса этих квестов.Зараннее великое спасибо.
vetaly777

Сообщение vetaly777 »

Доброго дня, ще раз величезне дякую за нові квести, сувеніри, та і в цілому, в чомусь грандіозне оновлення, але, ну без нього нікуди... є велике Прохання, зважаючи в тому числі на зменшення нагороди, в Пікніку, чи не можна збільшити вилов каністр хоча б на відсотків 20 ?!!
Був би вельми вдячний, якщо розглянете моє прохання!
Beardy Southern

Сообщение Beardy Southern »

vetaly777 писал(а): Пт сен 05, 2025 7:17 am Доброго дня, ще раз величезне дякую за нові квести, сувеніри, та і в цілому, в чомусь грандіозне оновлення, але, ну без нього нікуди... є велике Прохання, зважаючи в тому числі на зменшення нагороди, в Пікніку, чи не можна збільшити вилов каністр хоча б на відсотків 20 ?!!
Підтримую можно й зовсім трошки підвищити) Також наче залишилась ціна на золоту лупу, 300 якщо не помиляюсь, то думаю й ціну на лупу було би добре знизити
Сашко
Звіробій13

Сообщение Звіробій13 »

vetaly777 писал(а): Пт сен 05, 2025 7:17 am Доброго дня, ще раз величезне дякую за нові квести, сувеніри, та і в цілому, в чомусь грандіозне оновлення, але, ну без нього нікуди... є велике Прохання, зважаючи в тому числі на зменшення нагороди, в Пікніку, чи не можна збільшити вилов каністр хоча б на відсотків 20 ?!!
Підтримую :) :) :)
Ответить