Щиро дякую за працю,за виконаний обсяг роботи і виконання деяках наших побажань, за те що не закинули рибалку, дуже вдячні.
Найбільш уваги прикувало досягнення і сейф.Все класно один тільки мінус, но як то кажуть то наші проблеми, ви роботу зробили. На данний момент найбільше чещуї зібрали 2 людини, ( Таньчик і Виталя) я думаю що десь 140-160к за три роки, дуже гарний результат як для старої версії гри, тай для теперішнього часу також, але на 10 сейф потрібно 200к, це ще приблизно рік (плюс-мінус) ну в мене 109к і немає можливості збирати чещую, но знову таки це мої проблеми, тому що в 11 сейфі побачим не раніше ніж через рік напевно )))))) (я свій так і взагалі можу не побачити).
Н пишу і не прошу нічого змінювати, все одно воно більше ніж 1-3 людям не потрібно, а вкладати стільки праці щоб порадувати пару людей воно того не варто. Написав щоб подякувати і написати свою думку, робіть як задумали і все буде добре.
Здоровья вам і вашій сім'ї, ще раз дякую за вашу працю.
Дякую за акцію та виконану роботу. Сейфи ...це добре, треба ще прожити пару років ( у наш час це складно ). Побажання у наступній продовжити Заслуги для команди ( у нас закриті всі ). Приходять нові гравці, а ми робимо тільки міссії, бо ком.лаба теж закрита. Будем жити далі з надією на Перемогу та нові акції.