Не уявляю як вона буде в доці "мій бук" котрий вже став чисто для мультіків віджимати) ай ще не дивуйтесь ніку в грі "какуля в морі" ( ну може такий не можна хехе, але саме так малеча каже на акулу
Гра для родини)
Модераторы: Таньчик, Stas Older
-
Beardy Southern
Гра для родини)
Вибачаюсь якщо не той розділ. До суті. Наскільки знаю то мультиаккаунт заборонено, в жодному разі не планую проводити якісь маніпуляції й порушувати правила, дружина на моє здивування захотіла теж грати іноді, в нас два ноути с першого я колись грав сам тепер коли з'явився другий, звісно пересів на той що більш потужний
. Але ж ми й знаходимся звісно в одній wifi мережі, щоб просто не отримати блокування, я цього не витримаю , бо граю паралельно з працьою) і гра мені дуже подобається. Тож не буду проблеми якщо ми будемо з двох різних пристроїв та аккаунтів грати?
Не уявляю як вона буде в доці "мій бук" котрий вже став чисто для мультіків віджимати) ай ще не дивуйтесь ніку в грі "какуля в морі" ( ну може такий не можна хехе, але саме так малеча каже на акулу
)
Сашко
Re: Гра для родини)
головне щоб ви не грали один з кількох аккаунтів, а так проблем ніяких не буде