Шановні рибаки та рибачки вітаю Вас з Новим Роком.Бажаю Щастя Добра Вдачі Любові Здоров'я а головне МИРНОГО неба всим над головою.
Щоб всі Ваші бажання збулись . Ну і процвітання нашій найкращій грі .
Також вітання нашій адміністрації та розробникам гри . Наснаги Вам в подальшій праці
Привітання з Новим Роком 2026
Модераторы: Таньчик, Stas Older
Re: Привітання з Новим Роком 2026
Приєднуюсь, миру нам всім і щастя!!!talyka.g писал(а): ↑Ср дек 31, 2025 8:50 pm Шановні рибаки та рибачки вітаю Вас з Новим Роком.Бажаю Щастя Добра Вдачі Любові Здоров'я а головне МИРНОГО неба всим над головою.
Також вітання нашій адміністрації та розробникам гри . Наснаги Вам в подальшій праці
Дякую! Приєднуюсь до побажань і додам від себе: розуміння ситуації! Особисто розробникам - величезне дякую і не дайте грі померти!talyka.g писал(а): ↑Ср дек 31, 2025 8:50 pm Шановні рибаки та рибачки вітаю Вас з Новим Роком.Бажаю Щастя Добра Вдачі Любові Здоров'я а головне МИРНОГО неба всим над головою.
- Stas Older
Нехай у Новому році
Буде світла більше, ніж тривог,
Тепла — більше, ніж слів,
А щастя — без умов і меж.
Нехай Новий рік прийде до вас тихо й ніжно, з добрими новинами, світлими думками та щирою радістю. Бажаю, щоб у серцях завжди жила любов, а в домі — злагода.
Нехай Новий рік несе
Для України світлі дні,
Хай мир і щастя оживе
У кожнім домі, у сім’ї
Вітаю вас від імені адміністрації, всіх модераторів чату та форуму!
З НОВИМ РОКОМ!
Буде світла більше, ніж тривог,
Тепла — більше, ніж слів,
А щастя — без умов і меж.
Нехай Новий рік прийде до вас тихо й ніжно, з добрими новинами, світлими думками та щирою радістю. Бажаю, щоб у серцях завжди жила любов, а в домі — злагода.
Нехай Новий рік несе
Для України світлі дні,
Хай мир і щастя оживе
У кожнім домі, у сім’ї
Вітаю вас від імені адміністрації, всіх модераторів чату та форуму!
З НОВИМ РОКОМ!