Акция "День Рыбака 2025"
Модераторы: Таньчик, Stas Older
Re: Акция "День Рыбака 2025"
Дуже велике ДЯКУЮ за ваш труд !!!
Уважаемые игроки, завтра с утра будет еще небольшой апдейт с фиксом клёва щуки и судака для квестов и ассортиментом магазина
Щиро Дякуємо за зроблену роботу
Огромное спасибо за акцию, за нововведения в игре, за Ваш труд.
Щира подяка за акцію, за снасті в магазині, за свято для гравців, за пасхалки, за те, що не забуваєте про нас (акція це завжди свято і хочется, щоб була акція і на кінець літа і на початок осені, тобто на перше вересня як колись була в старій грі, та й взагалі, чим частіше акції тим краще
По поводу нових досягнень є питання. В грі з"явилось нове досягнення "Лидер-2". За підсумками досягнення "Лідер" у мене виконано 30 досягнень і воно закрите, але на сьогодняшній день у мене закрито 43 досягненння, а в "Лидер-2" стоїть нуль. Куди поділись 13 досягнень? Як казав відомий персонаж із відомого фільму: "Это не серьезно!!!" Думаю не в одоного мене виникло це питання, будь ласка поясніть нам як працюватиме це досягнення? Вітаю всіх ще раз з минулим Днем рибака! Всім гарного кльову, Кльового настрою, Мирного неба, Удачі і Перемоги!!! З повагою Робінзон 
Лидер 2 поправлю после снятия этой акции. Там не все так просто. Проблема с наградами (они не будут выданы), хотя прогресс по Лидер 2 будетРобинзон писал(а): ↑Пт июл 25, 2025 7:40 pm Щира подяка за акцію, за снасті в магазині, за свято для гравців, за пасхалки, за те, що не забуваєте про нас (акція це завжди свято і хочется, щоб була акція і на кінець літа і на початок осені, тобто на перше вересня як колись була в старій грі, та й взагалі, чим частіше акції тим кращеПо поводу нових досягнень є питання. В грі з"явилось нове досягнення "Лидер-2". За підсумками досягнення "Лідер" у мене виконано 30 досягнень і воно закрите, але на сьогодняшній день у мене закрито 43 досягненння, а в "Лидер-2" стоїть нуль. Куди поділись 13 досягнень? Як казав відомий персонаж із відомого фільму: "Это не серьезно!!!" Думаю не в одоного мене виникло це питання, будь ласка поясніть нам як працюватиме це досягнення? Вітаю всіх ще раз з минулим Днем рибака! Всім гарного кльову, Кльового настрою, Мирного неба, Удачі і Перемоги!!! З повагою Робінзон
![]()
Лично я согласна и без наград. Потом то награды пойдут за остальные. А потерять 19 достижений и не приблизиться на , хотя бы, на полшага к основной награде, обидно. Тем более, что 50 в общем - это не так просто и не так быстро.
Спасибо за понимание.
Спасибо за понимание.
Я тоже согласен без наград, но прогресс сохранить обязательно нужно.