Командна подія спринт
Модератор: Таньчик
-
Дімон Покемон
Re: Командна подія спринт
Доброго дня!) Співчуваю вашій команді, надіюсь, що розробник в усьому розбеться і виправить ситуацію і призи вам повернуть.Дімон Покемон писал(а): ↑Пн мар 10, 2025 5:40 pm Доброго вечора. Виникла проблема з підсумковими результатами командного івенту Спринт. Минулого тижня команда Dream Team всі 7 днів займала 3-є місце. В підсумку результат команда яка отримала перемогу отримала ще й 3-є місце. Прошу виправити дану ігрову помилку.
![]()
Наша команда теж була в такій ситуації, але нажаль, повернути призи нам не вдалося.
Команда aqUArium теж просить шановного Helena розібратися в цій неприємності і повернути приз за третє місце законним володарям,
команді Dream Team. З повагою і надією на найшвидше вирішення цієї проблеми, Робінзон і команда aqUArium.
-
Дімон Покемон
Дякую за підтримку !!!Робинзон писал(а): ↑Вт мар 11, 2025 8:22 amДоброго дня!) Співчуваю вашій команді, надіюсь, що розробник в усьому розбеться і виправить ситуацію і призи вам повернуть.Дімон Покемон писал(а): ↑Пн мар 10, 2025 5:40 pm Доброго вечора. Виникла проблема з підсумковими результатами командного івенту Спринт. Минулого тижня команда Dream Team всі 7 днів займала 3-є місце. В підсумку результат команда яка отримала перемогу отримала ще й 3-є місце. Прошу виправити дану ігрову помилку.
![]()
Наша команда теж була в такій ситуації, але нажаль, повернути призи нам не вдалося.
Команда aqUArium теж просить шановного Helena розібратися в цій неприємності і повернути приз за третє місце законним володарям,
команді Dream Team. З повагою і надією на найшвидше вирішення цієї проблеми, Робінзон і команда aqUArium.
-
Дімон Покемон
-
Дімон Покемон
Це що наша команда вже і близько не планує вертатись в цей івент в такому виді це факт. Але від себе додам, на випадок, якщо все таки розробникам буде цікаво виправити цю опцію в грі то потрібно встановити обмеження по часу на 1-го гравця (наприклад 3 години на добу, якщо можливо навіть зробити паузу, на випадок тимчасового виходу з гри). Є команди в яких 1-2 гравці тупо весь день ловлять (по 3000+ риб), а іншим достатньо для кількості балів зловити по 1 рибі (або взагалі їх купити). з таким підходом не буде в команд стимулу розвивати штати і проявляти інтересу до такого виду змагань.
Це моя особиста думка, але рішення за розробниками.
Це моя особиста думка, але рішення за розробниками.
Уважаемый, Helen. К Вам обращается капитан Робинзон (от имени всей команды) аqUArium, с просьбой к Вам разобраться в сбоях в игре, которые неоднократно происходят в игровом событии "спринт". 1-Е И 3-Е места по итогам недели 2 раза отдавало нашей команде, хотя должно быть наше только 1-е место. Призы соответственно за 3-е место тоже у нас. Поэтому, просьба, вернуть призы законным владельцам и пожалуйста разберитесь со сбоями в итогах "спринта", так как событие популярное, очень интересное и много имеет поклонников. Есть у игроков предложения по этой теме у многих (сам от многих читал предложения в личку) поэтому, думаю они здесь их выскажут. Кому что так и что не так, прошу высказаться по поводу "спринта". Тема "спринта" интересная и очень не хочется чтобы она закрылась. Думаю, разработчику мнение всех и каждого будет интересно. Мое личное мнение - я за любой "кипиш", только чтобы игра жила, развивалась и в ней было побольше единомышленников чтобы еще интереснее было проводить досуг.
Доброго Вечера)) вопрос когда исправите спринт? а то какой раз уже пролетаем.одна команда получает в двойне а мы понолям.Все труды недели в некуда.